Anthimiadis Estate
Σχετικά με την εταιρεία μας

Η εταιρεία Anthimiadis Estate

Η εταιρεία Anthimiadis Estate, είναι ένα αξιόπιστο μεσιτικό γραφείο που ειδικεύεται στην παροχή κτηματομεσιτικών υπηρεσιών σε επαγγελματίες και ιδιώτες πελάτες, με μια διεθνή ομάδα ειδικών και μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των οικιστικών και εμπορικών ακινήτων.

Μετά από πολυετή επιτυχημένη πορεία, οι ειδικοί μας  κατάφεραν να κερδίσουν μια αψεγάδιαστη επιχειρηματική φήμη και να καθιερωθούν ως αξιόπιστοι συνεργάτες ανάμεσα σε πελάτες, συνεργάτες και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη στην αγορά ακινήτων.

Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε τους πελάτες μας στην εύρεση του ακινήτου που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες τους, παρέχοντας ταυτόχρονα συνολική νομική προστασία κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της συναλλαγής αγοραπωλησίας: από τη στιγμή της σύνταξης της σύμβασης έως την παραλαβή του εγγράφου που επιβεβαιώνει το δικαίωμα της ιδιοκτησίας.

About us
Ολοκληρωμένος κύκλος υπηρεσιών

Ως εταιρεία "ολοκληρωμένου κύκλου υπηρεσιών", αναλαμβάνουμε πλήρως την επίλυση όλων των ζητημάτων που προκύπτουν κατά τη διαδικασία κατασκευής, (συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής) ώστε να παραδώσουμε μια ολοκληρωμένη κατασκευή "με το κλειδί στο χέρι", καθώς και της αρχικής σχεδίασης και της διαχείρισης των επενδυτικών έργων μετά την πώληση. Επικεντρωνόμαστε στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας, διασφαλίζοντας την πλήρη ικανοποίησή τους σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

 

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για την κάθε ανάγκη κατασκευής ή επένδυσης, στηριζόμενοι στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας.

Cooperation
Οφέλη από τη συνεργασία μαζί μας

Έχουμε αντιληφθεί τον πιο σημαντικό κανόνα για την επιτυχημένη συνεργασία με πελάτες - την ειλικρίνεια, διαφάνεια και εμπιστοσύνη. Για εμάς είναι σημαντικό όχι μόνο να παρέχουμε μια υπηρεσία, αλλά και να δραστηριοποιούμαστε έτσι ώστε ο πελάτης να επιστρέφει στην εταιρεία μας και να τη συστήνει σε φίλους, γνωστούς και συγγενείς του.

 

Οι ειδικοί της εταιρείας γνωρίζουν καλά την αγορά ακινήτων και θα σας παρέχουν πλήρη πληροφόρηση για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την κατοικία στην Ελλάδα. Με τη συνεργασία μας, θα επιλέξετε το ακίνητο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας!

 

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, ξεκινώντας από την αναζήτηση κατάλληλου ακινήτου, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας, και παρέχοντας βοήθεια σε οποιοδήποτε ζήτημα σχετικό με την επιλογή ακινήτου στην Ελλάδα, μέχρι τη σύναψη της σύμβασης αγοραπωλησίας.

 Στηριζόμαστε σε ειδικούς με άρτια γνώση της τοπικής κτηματαγοράς, έτοιμους να σας προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις και να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη σας. Επικεντρωνόμαστε στην ακρίβεια και την επαγγελματική μας στάση, προσφέροντας σας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που καλύπτει τις ανάγκες σας σε όλη τη διαδικασία αγοραπωλησίας ακινήτου.

 

Οι νομικοί της εταιρείας AnthimiadisEstate πραγματοποιούν πολυσύνθετη επιθεώρηση για κάθε ακίνητο που διατίθεται προς πώληση. Αγοράζοντας ακίνητα από εμάς, εξασφαλίζετε αξιόπιστη προστασία εναντίον κάθε απάτης. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις καθυστερήσεις λόγω γραφειοκρατίας που μπορεί να συμβούν κατά τη διαδικασία αγοραπωλησίας ακινήτου, καθώς αναλαμβάνουμε εμείς την προετοιμασία όλων των απαραίτητων εγγράφων και την επικοινωνία με τους αρμόδιους υπαλλήλους.

 

Προσεγγίζουμε συνολικά τη διαδικασία και παρέχουμε όχι μόνο ακίνητα, αλλά και βοήθεια για την προσαρμογή στις νέες συνθήκες. Οι εμπειρογνώμονές μας γνωρίζουν πολύ καλά την ρωσική, ελληνική, αγγλική και γερμανική γλώσσα, μπορούν δε να κατανοήσουν πλήρως και με σαφήνεια τις προτιμήσεις σας και να σας συνοδεύσουν στη διαδικασία επιθεώρησης και αγοράς.

Εργαζόμαστε σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιητικά για τη διενέργεια κτηματομεσιτικών δραστηριοτήτων στην επικράτεια της χώρας.

Our principles
Οι αρχές μας.
  • Ευπρέπεια, ειλικρίνεια και εντιμότητα

Συνομιλούμε ανοιχτά με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, παρέχοντας μόνο αξιόπιστες πληροφορίες. Στην εταιρεία μας υποστηρίζουμε διαρκώς αυτήν τη στρατηγική, επειδή πιστεύουμε ότι η ειλικρίνεια αποτελεί το θεμέλιο της εμπιστοσύνης. Σχεδόν το 70% όλων των συναλλαγών μας πραγματοποιούνται μετά από σύσταση των πελατών μας.

 

  • Αξιοπιστία και ασφάλεια

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και η ασφάλεια των πελατών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του τρόπου σκέψης, της κοσμοθεωρίας της εταιρείας μας. Επιλέγουμε προσεκτικά τα ακίνητα που αναλαμβάνουμε, διενεργούμε υψηλού επιπέδου προετοιμασία και νομικό έλεγχο εγγράφων και παρέχουμε ένα ασφαλές σχέδιο διακανονισμού για να διασφαλίσουμε τις συναλλαγές.

 

  • Ανάπτυξη και επαγγελματισμός

Συνεχώς βελτιώνουμε τις επαγγελματικές μας δεξιότητες και παρακολουθούμε όλες τις αλλαγές στους φορολογικούς και μεταναστευτικούς νόμους, προκειμένου να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή! Όλοι οι εργαζόμενοί μας εκπαιδεύονται και πιστοποιούνται συνεχώς, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης για τους πελάτες μας.

 

  • Κατανόηση και σεβασμός

Η επιτυχία κάθε μεσίτη αποτελεί απόδειξη της ικανότητάς του όχι μόνο να ακούει, αλλά και να κατανοεί τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους. Στην εταιρεία μας, σεβόμαστε τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας, και παρέχουμε πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Δεσμευόμαστε να τηρούμε τους νόμους και τους κανόνες της επαγγελματικής μας δεοντολογίας, και όχι να παραβαίνουμε τους κανόνες  για να κλείσουμε μια συναλλαγή. Επιδιώκουμε να βρούμε το καλύτερο ακίνητο για κάθε πελάτη μας, όχι να επιβάλλουμε την υπάρχουσα προσφορά. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κατασκευάσουμε μια επιτυχημένη και δυναμική επιχείρηση.

 

  • Στόχος μας

είναι η παροχή κτηματομεσιτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, οι οποίες εξασφαλίζουν την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την προστασία των συμφερόντων των πελατών μας.